Gemsevej 23, Ejby, 4623 Lille-Skensved, Tlf.: 40648783
  Velkommen til Gemsevejens Børnehus

- en verden af oplevelser.

Natur - Trivsel - Reggio Emilia inspiration

Vi er et børnehus der er inspirerede af filosofien fra Reggio Emilia, som er en by i NordItalien med en spændende pædagogik, som tager udgangspunkt i barnets 100 sprog. På vores atelie har børnene mulighed for at udfolde sig kreativt med alternative materialer

Vi lægger vægt på udeliv, også for vuggestuebørn. Udeliv er vigtigt, både for motorik, sundhed, trivsel og bevægelsesmuligheder. Samtidig er uderummet et super sted til at pirre børnenes nysgerrighed, og giver rig lejlighed til fordybelse. Vi har både  udeværksted i forbindelse med vores Atelie, men også et værkstedsskur, hvor børnene ligeledes kan fordybe sig i forskellige processer og materialer.

For at også vuggestuebørnene får mulighed for, i en tidlig alder at komme rundt i lokalområdet og komme til skov mv, har vi købt 2 christianiacykler, som primært bruges af de 2 vuggestuegrupper.

Vi har madordning for alle børn. Forældrebestyrelsen har med 100 % forældreopbakning indført "frugtfonden", dvs at alle børn også får eftermiddagsmad i børnehuset. For nærmere oplysning om frugtfonden, kontakt Anja fra bestyrelsen.

Vi har i 2016 arbejdet med at "pakke vores profilord ud", det kan i se mere om på hjemmesiden under profilord.

 

Vi er en del af TitiBo-gruppen. Læs mere på www.titibo.dk

Læs seneste nyhedsbrev her;